Sunteți aici: » Proiecte » Proiecte C.J. » Arhiva proiecte » Anunț - Sesiune de informare despre condițiile de participare și noutățile programului anual 2019 privind programele și proiectele Consiliului Județean Covasna

Anunț - Sesiune de informare despre condițiile de participare și noutățile programului anual 2019 privind programele și proiectele Consiliului Județean Covasna

Joi, 25 aprilie 2019

Vă invităm în data de 3 mai 2019, vineri, ora 10, în sala mare de ședință a Consiliului Județean Covasna la sesiunea de informare despre condițiile de participare și noutățile programului anual.

 

Vă aducem la cunoștință că, prin Hotărârea Consiliului Județean Covasna nr. 74/2019, Consiliul Județean Covasna a aprobat Programul anual și anunțul de participare privind finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a programelor, proiectelor și acțiunilor culturale, pentru activități educativ științifice, de recreere, de tineret și sportive, sprijinul financiar acordat unităților de cult din bugetul județului Covasna pe anul 2019, conform Legii nr. 350/2005.

Prin prezenta vă atragem atenția asupra următoarelor aspecte:

  • Proiectele pot fi depuse la registratura Consiliului Județean Covasna pâna la data de 10.05.2019, orele 12 (Sfântu Gheorghe, Piața Libertății, nr. 4).

 

 

  • Vă rugăm, la redactarea proiectului să aveţi în vedere şi condiţiile de decontare descrise în documentaţie, cheltuielile eligibile, să aveți grijă la completarea fără lipsuri a formularelor, de existența fiecărui document cerut.

 

Vă invităm în data de 3 mai 2019, vineri, ora 10, în sala mare de ședință a Consiliului Județean Covasna la sesiunea de informare despre condițiile de participare și noutățile programului anual.

Informații suplimentare puteți cere la numărul de telefon: 0267/311 190/160 interior, respectiv la adresa de e-mail: proiecte@kvmt.ro.

 

Noutăți