Itt vagy: » Hírek » 10 évvel az EU-s csatlakozás után Háromszéki vállalkozások fotós szemmel Fotópályázat

10 évvel az EU-s csatlakozás után Háromszéki vállalkozások fotós szemmel Fotópályázat

2017. augusztus 21., hétfő

A Sepsiszentgyörgyi Europe Direct Információs Központ fotópályázatot hirdet Háromszéki vállalkozások fotós szemmel címmel

A Sepsiszentgyörgyi Europe Direct Információs Központ fotópályázatot hirdet Háromszéki vállalkozások fotós szemmel címmel.

A pályázat célja:

A pályázat célja, hogy megismerjük azokat a közvetlen környezetünkben megvalósult beruházásokat, melyek európai uniós forrásokból valósultak meg.

A pályázók köre:

A versenyen korosztálytól függetlenül bárki részt vehet, akinek állandó lakcíme vagy tartózkodási helye Kovászna megye, kivéve Kovászna Megye Tanácsa és a hozzátartozó intézmények tisztségviselői és alkalmazottai.

A pályázat részletei:

Olyan fotókat várunk, melyen Kovászna megyében található, európai uniós forrásból megvalósult beruházások láthatók. A fotókat rövid leírás kíséretében kell elküldeni a Központ címére.

A leírásban az alábbi információknak kell szerepelnie:

  • a beruházás megnevezése,
  • a település neve (ahol a fotó készült),
  • a felhasznált EU-s támogatás/program címe,
  • valamint a fotó címe és készítőjének neve.

Az utolsó információ kivételével mindezek a támogatásról szóló, a vállalkozók által kötelezően elkészítendő tájékoztató táblán találhatók.

A fotókat nyomtatási minőségben (PDF, TIFF, JPG formátumok valamelyikében) kérjük beküldeni, ugyanis A3-as kiállítási anyag készül.

Egy pályázó legtöbb 10 fotót küldhet. Megkérjük a jelentkezőket, hogy a képekkel ne sértsék a jó ízlést. Abuzív tartalmat, agresszivitást megjelenítő, másokat vagy mások ízlését sértő fotókat nem fogadunk el.

A „sportszerűség” szellemében a fotók semmilyen képszerkesztő programmal nem kerülhetnek megszerkesztésre, filterezésre.

Elbírálási szempontok/kategóriák:

  • Minőség: itt az nyer, aki a legjobb, legszebb fotót készíti,
  • Mennyiség: itt az nyer, aki a legtöbb beruházást kapja lencsevégre,
  • Közönség: ebben a kategóriában a közönségszavazatok számítanak (facebook)
  • Kreatív: itt az nyer, aki a legviccesebb és legérdekesebb perspektívát kiemelő fotót készíti a beruházásról.
  •  

A fenti szempontok alapján a Sepsiszentgyörgyi Europe Direct Információs Központ által kiválasztott elbíráló bizottság értékeli majd a beérkező fotókat, a közönségkategória győztesét pedig a nagyérdeműre bízzák.

Határidő:

A pályázati anyagot 2017. október 2-án 16.00 óráig lehet beküldeni a europa@kvmt.ro e-mailcímre. A fotók a Sepsiszentgyörgyi Europe Direct Információs Központ facebook oldalán kerülnek közszemlére.

Nyeremények:

Mindegyik kategóriában egy-egy nyertest hirdetnek, akik 200 lej értékű ALTEX ajándékutalványt kapnak. A nyerteseket 2017. október 10-e után értesítik az eredményről. A nyertes fotókból október 16-20. között kiállítást szerveznek a Startup Week keretén belül.       

Hírek