Itt vagy: » Megyei Tanács » Álláshirdetések » Előléptetési vizsga, a kezdő időszak befejezésekor, egy, a Kovászna Megye Tanácsa szakapparátusához tartozó kezdő előadó számára

Előléptetési vizsga, a kezdő időszak befejezésekor, egy, a Kovászna Megye Tanácsa szakapparátusához tartozó kezdő előadó számára

2015. december 18., péntek

 

Kovászna Megye Tanácsa

 

előléptetési vizsgát szervez a kezdő időszak befejezésekor az intézmény székhelyén, Sepsiszentgyörgy, Szabadság tér 4. szám alatt, 2016. január 5-én 9 órától, egy, a Kovászna Megye Tanácsa szakapparátusához tartozó kezdő előadó számára.

 

A vizsga lefolyása:

  • a pályázó a vizsgáztató bizottság által, a mellékelt könyvészet szerint összeállított tételsorból kiválasztott tétel alapján írásbeli dolgozatot készít.

 

Az előléptetési vizsgát az utólag módosított és kiegészített 2011/286-os számú kormányhatározattal jóváhagyott, az üres vagy időlegesen megüresedett szerződéses állások betöltésére vonatkozó általános elvek és a közpénzből fizetett költségvetéses ágazati személyzetnek a szakmai fokban vagy fokozatban történő előléptetése kritériumainak megállapításáról szóló keretszabályzat 451. szakaszának előírásai alapján szervezzük.

 

TAMÁS Sándor

elnök

 

A könyvészet román nyelven megtekinthető itt.

A vizsga eredménye román nyelven megtekinthető itt - közzétéve 2016.01.06-án 12,38-órakor.

Hírek