Itt vagy: » Programok » Pályázatok » Pályázati felhívás - Egészséges étkezési program megvalósítását szolgáló, helyiségek felújítására és berendezésére kiírt megyei program jóváhagyásáról a 2024-es évre

Pályázati felhívás - Egészséges étkezési program megvalósítását szolgáló, helyiségek felújítására és berendezésére kiírt megyei program jóváhagyásáról a 2024-es évre

2024. február 28., szerda

 

KOVÁSZNA MEGYE TANÁCSA

pályázatot hirdet Egészséges étkezési program megvalósítását szolgáló, helyiségek felújítására és berendezésére kiírt megyei program jóváhagyásáról a 2024-es évre

 

Pályázhatnak: az Egészséges étkezés országos programra kiválasztott és az Oktatási Minisztérium által jóváhagyott, vidéki, egyetem előtti oktatási intézmények.

 

Támogatott tevékenységek: a tanulók étkeztetésére kialakított terek felújítási, korszerűsítési munkálatainak, illetve a diákok étkeztetésére kialakított terek felszerelésének társfinanszírozása.

 

A program futamideje: 2024

 

Támogatási összeg: legtöbb 25.000 lej/pályázat.

 

Szükséges önrész: a programköltség legkevesebb 50%-a.

 

A pályázat leadási módja és határideje: a pályázatokat folyamatosan lehet benyújtani Kovászna Megye Tanácsának iktatójába.

 

Elbírálás: a beérkezés sorrendjében, amíg a keretösszeg elfogy.

 

A részvételi dokumentáció elkészítésénél és a pályáztatás lebonyolításánál Kovászna Megye Tanácsa 2024/30-as számú határozatot kell figyelembe venni.

 

A pályázati dokumentáció (űrlap, pályázati útmutató, 2024/30-as határozat, együttműködési megállapodás, elszámolási űrlap) letölthető a http://www.kvmt.ro honlapról a Pályázatok menüből.

 

TAMÁS Sándor

elnök

 

Letölthető pályázati dokumentáció:

Pályázati űrlap

2024/30-as számú Határozat

A 2024/30-as számú Határozat 1-es számú melléklete – pályázati útmutató – román nyelven

A 2024/30-as számú Határozat 2-es számú melléklete – együttműködési megállapodás – román nyelven

Nyilatkozat

Elszámolási űrlap

Hírek