Itt vagy: » Programok » Pályázatok » Archívum » PÁLYÁZATI KIÍRÁS A 2015. ÉV PROGRAMJAIRA

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A 2015. ÉV PROGRAMJAIRA

2014. november 14., péntek

Kovászna Megye Tanácsa pályázatot hirdet a megyében működő egyesületek és alapítványok és a törvény által elismert egyházak számára a 2015-ös évben zajló művelődési, oktatási-tudományos, sport és szabadidős programokra, az egyházközségek, faluközösségek támogatására, valamint az ifjúsági szervezetek programjaira.

 

Kovászna Megye Tanácsa pályázatot hirdet a megyében működő egyesületek, alapítványok és a törvény által elismert egyházak számára a 2015-ös évben zajló művelődési, oktatási-tudományos, sport és szabadidős programokra, az egyházközségek, faluközösségek támogatására, valamint az ifjúsági szervezetek programjaira.

 

Kérjük, olvassa el figyelmesen a pályázati kiírást és töltse le a kiválasztott témakörnek megfelelő pályázati dokumentációt.

 

A pályázati kiírás letölthető itt.

 

 

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy csak civil szervezetek és egyházak pályázhatnak.

 

Kérjük, hogy a pályázat elkészítésekor vegyék figyelembe a dokumentációban leírt elszámolási feltételeket, az elszámolható költségeket, figyeljenek az űrlapok hiánytalan gondos kitöltésére.

 

A pályázati csomag összeállításakor minden kért dokumentum meglétére figyeljenek. Ha valamely dokumentum csatolása nem lehetséges, nyilatkozatban indokolják.

 

Köszönjük. Jó pályázást!

 

A dokumentáció letöltése:

 

Pályázati dokumentáció

Elszámolási dokumentáció

I., II., III., IV., V., VII. Elszámolási dokumentáció
VI. Elszámolási dokumentáció
VIII. Elszámolási dokumentáció
IX. Elszámolási dokumentáció
 

Hírek