Itt vagy: » Hírek » Folytatják a 12-es országút aszfaltozását

Folytatják a 12-es országút aszfaltozását

2010. szeptember 29., szerda

A Sepsiszentgyörgy és Sepsibükszád közötti útszakaszon, a településeken belül folytatják az aszfaltozást a DN12-es országúton.

A Sepsiszentgyörgy és Sepsibükszád közötti útszakaszon, a településeken belül folytatják az aszfaltozást a DN12-es országúton. A 7-es kormányhatározatból finanszírozott víz- és csatornahálózati munkálatokkal kellett összehangolni az aszfaltozást Málnáson, Mikóújfaluban és Sepsibükszádon – tudtuk meg Klárik László megyemenedzsertől, aki elmondta, zajlanak az alapozási munkálatok és az aszfaltozás.

„Egyeztettünk a polgármesterekkel és a kivitelezőkkel, ma pedig megkezdték az aszfaltozást. Továbbra is dolgoznak ezen a szakaszon a 13 híd felújításán is, három hidat teljesen újjáépítenek. Sepsibükszád és a megyehatár között útszélesítésre kerül sor. A munkálatok miatt forgalomkorlátozásra lehet számítani, az autóvezetők megértését kérjük” – tájékoztatott Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke.

Kovászna Megye Tanácsa felhívja az autóvezetők figyelmét, hogy a bodoki letérő és Sepsiszentgyörgy között a következő napokban forgalomelterelésre kell számítani, a lakosság megértését köszönjük.

Hírek